Skip to main content
+36 30 9899 507   tamasambrus76@gmail.com
  • Magyar
  • angol
  • német
  • holland

Nagyon nagy szeretettel üdvözlök minden kedves jegyespárt és érdeklődőt, és külön köszönöm, hogy kíváncsiak vagytok rám!

Esküvői ceremóniamestert, házigazdát kerestek, és a kezdőlapon tömören le is írtam, milyen stílusú, habitusú cm-re számíthattok, de úgy gondoltam, ha ide kattintotok, röviden írok még magamról pár információt, hogy lássátok, hogyan kerültem ebbe a szakmába, milyen életút vezetett ide.

Az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlógimnáziumának angol-német tagozatos fakultációja után az ELTE TTK-n (geográfus, földrajz és német szaktanár), majd a Budapesti Közgazdaság-tudományi Egyetemen (ma: Corvinus) diplomáztam, utóbbin doktori (PhD) képzésen is részt vettem. Emellett a Komlósi Oktatási Stúdió írott és televíziós újságíró kurzusát is elvégeztem.

Angolul, németül és hollandul beszélek felsőfokon. 1995 óta dolgozom a médiában, számos hazai rádióban, televízióban, hírügynökségnél és lapnál tevékenykedtem.

Megszámlálhatatlan rendezvényen, eseményen vállaltam szerepet, például a sydneyi és az athéni nyári olimpián, a 2017-es hazai rendezésű vizes világbajnokság balatonfüredi sajtófőnöki pozíciójában, további világ- és Európa-bajnokságokon, céges partikon, tréningeken, esküvőkön, még ringszpíker is voltam bokszgálákon!

Immár lassan öt éve az esküvők számítanak az egyik fő „területemnek” a vállalkozásomban. Barátaim, kollégáim már korábban is kérdezték, miért nem bővítem a repertoáromat a ceremóniamesterkedéssel, hiszen az évtizedek során sok száz tévé- és rádióadást, illetve rendezvényeken szintén élő műsorokat vezettem le, olykor több százezer fős nézettséggel. Aztán egyszer csak beadtam a derekam, és nem bántam meg, hiszen az egyik leghálásabb feladat egy boldog pár Nagy Napjának levezénylése.

Ha az elegancia, a jó stílus és egy erős férfi orgánum beleillik az elképzeléseitekbe, akkor javaslom, folytassuk az ismerkedést! 🙂